AANMELDINGEN GESTOPT

AANMELDINGEN GESTOPT

nankosoul-cc2-zefanja-hoogers-710x450

De aanmeldformulieren zijn gesloten! De mogelijkheid om je als huiskamer aan te melden was na de 16e al voorbij. En wat hebben we veel gastvrije locaties die graag een huiskamer vol muziek en buren hebben op zondagmiddag 11 december: 40 Edenaren meldden zich! Voor artiesten stonden de lijnen nóg een weekje open. Maar ook die mogelijkheid is nu voorbij.

Ons team is deze week nog in de weer om al die Edenares thuis te bezoeken; een hele klus! Hoe groot is een huiskamer, wat kan wel/wat kan niet? Zijn er voorkeuren qua muziek stijl? Met al die informatie gaan we komende week aan de slag om de leukste matches te maken tussen huiskamers en muzikanten. Artiesten meldden zich van alle pluimage! Wereldmuziek, klassiek, een metalband – je kunt het zo gek niet bedenken. Dus dat matchen belooft een spannende klus te worden!

Daar beginnen we maandag de 24e mee en als alles mee zit, duurt dit een week. Ondertussen werken we aan een programmakrant met duidelijke schema’s wie waar en hoe laat te beluisteren is. Langzaamaan zullen we daar tipjes van de sluier over gaan oplichten.

Details volgen, dus stay tuned!