31 MATCHES GEMAAKT, 93 OPTREDENS!

31 MATCHES GEMAAKT, 93 OPTREDENS!

img_3080-710x450

De organisatie van Muziek bij de Buren Ede is enorm druk geweest de afgelopen periode. Alle geselecteerde artiesten zijn gekoppeld aan gastheren en -vrouwen in de stad, van Ede centrum tot en met station Ede Wageningen. Iedereen is op de hoogte gebracht, maar geen van de deelnemers weet nog hoe die matches er precies uit zien. Om daar achter te komen is iedereen uitgenodigd om op dinsdag 15 november naar De Jonge Dame te komen. Die avond vinden de eerste ontmoetingen plaats.

Op dinsdag 15 november ontmoeten muzikanten hun gastheren/vrouwen tijdens de kennismakingsbijeenkomst in De Jonge Dame. Zij kunnen dan een en ander met elkaar afstemmen en vragen stellen aan de organisatie.

Ondertussen is ook keihard gewerkt om de programmakrant te bereiden. Iedereen dank voor hun hulp en bijdrages! Die avond is de krant zojuist van de drukker gekomen, zodat je vrienden en buren kan mobiliseren om op 11 december op pad te gaan om jullie thuis te bezoeken. Die avond krijgen alle huiskamers ook posters, markeringsborden en postkaarten mee naar huis.

De organisatie bereidt ondertussen deze avond voor, wij zien jullie  graag op dinsdag 15 november om 19:30 bij De Jonge Dame.

Zondag 11 december: 31 huiskamers – 93 optredens!