OPENING MUZIEK BIJ DE BUREN – PAard van troje

OPENING MUZIEK BIJ DE BUREN – PAard van troje

dsc_6777

Foto: Leon Schut

Voor deze eerste editie van Muziek bij de Buren heeft de organisatie zijn best gedaan om Ede tot zijn recht te laten komen. Op 11 december presenteert Ede tussen 13:00 en 17:00 haar gastvrijheid en wat het te bieden heeft aan gearriveerd en opkomend muzikaal talent. Van Ede centrum tot en met Veldhuizen, geven Ede artiesten in totaal 93 optredens. In Ede zijn er 31 gastvrije inwoners die hun deuren open hebben voor de intieme optredens en nieuwsgierig Edese publiek.

Er is een speciale opening georganiseerd in boekenhandel Paard van Troje in Ede Centrum (Grotestraat 87). Om 12.00 trappen we af met Live Poets Society. Vanaf 12.00 uur ben je van harte welkom om de basis te leggen voor een swingende dag. Dit is de muzikale kick off van Muziek bij de Buren in Ede, erbij zijn dus!

Daarna: over de vloer bij Edese buren om lokale muzikale talenten te ontdekken.