MUZIEK BIJ DE BUREN EDE ZOEKT KANJERS

MUZIEK BIJ DE BUREN EDE ZOEKT KANJERS

Het lijkt nog ver weg, maar 10 december komt er snel aan; dan gaan we genieten van de tweede editie van Muziek bij de Buren in Ede. Om dit in goede banen te leiden zijn we opzoek naar kanjers zoals jij!

Lijkt het je leuk om hier ook onderdeel van te worden? Meld je dan snel aan via onderstaande pagina en we nemen z.s.m. contact met je op. Dit jaar zijn we ook opzoek naar vloggers, wijkcoördinatoren, redacteuren, krantverspreiders en nog veel meer!
Doe mee met het intiemste festival van Ede.

De selectie is al snel en de kick-off met het complete team zal in september zijn. (Uiteraard onder het genot van een hapje en een drankje!) Meer informatie over de functie van wijkcoördinator vindt je hier

Aanmelden kan via het contactformulier. Wij nemen hierna contact met jou op!